top of page
  • Writer's pictureIida Sirviö

Miksi Yrityksesi Tarvitsee Logo Animaation?


Nykypäivän kuluttajat näkevät lukuisia brändivideoita päivittäin ja kilpailu heidän mielenkiinnon ylläpitämisestä on kovaa. Miten siis pitää huoli siitä, että yrityksesi jää ihmisten mieliin?


Yksi tehokas ratkaisu on panostaa logo animaatioon. Äänen ja liikkeen avulla animaatio tuo yrityksesi logon eloon ja tekee siitä mieleenpainuvan.


Tästä blogista löydät inspiraatiota onnistuneen logo animaation luomiseen ja opit miksi oman logo animaation luominen kannattaa.


Miksi Logo Animaatioon Kannattaa Panostaa?


Kuluttajat kaipaavat yhä enemmän videomateriaalia staattisen sisällön sijaan. Animoitu logo auttaa mielenkiinnon ylläpitämisessä, mutta se auttaa myös erottumaan massasta. Erityisesti aloilla joissa logot ovat hyvin samantyylisiä, animaatio luo mahdollisuuden paremmin erottua kilpailijoista.


Mieleenpainuva logo animaatio vahvistaa tunnistettavuutta ja auttaa luomaan yhtenäisen ilmeen yrityksesi videoille. Tyylikkään ja huolitellun animaation avulla voit vahvistaa yrityksesi brändiä ja uskottavuutta - vain muutamissa sekunneissa!


Miten Luoda Onnistunut Logo Animaatio?


Koska jokainen brändi on erilainen, on jokaisella myös erilaiset tarpeet logo animaatiolle. Vain yhtä toimivaa reseptiä ei ole, mutta tässä muutama vinkki jotka kannattaa pitää mielessä logo animaation suunnittelussa.


1. Yksinkertaisuus on valttia

Parhaat logo animaatiot ovat yksinkertaisia, jotka taitavasti vangitsevat brändin olemuksen ja ohjaa katsojan huomion olennaiseen. Jos yrität sisällyttää animaatioon monta eri ideaa ja elementtiä, lopputuloksesta voi tulla hämmentävä.


2. Lähetä oikea viesti

Haluatko korostaa että yrityksesi luova ja trendikäs vai luotettava ja ammattitaitoinen?


Olipa tavoittelemasi viesti mikä tahansa, logo animaatiosta tulisi välittyä se minkälaisen kuvan haluat yrityksestäsi antaa. Mieti tarkkaan mitä haluat jäävän päällimmäisenä katsojien mieleen ja keskity siihen.


3. Pidä animaatio mahdollisimman lyhyenä

Yhtä ideaalia kestoa logo animaatiolle ei varsinaisesti ole olemassa, mutta lyhyt ja ytimekäs on useimmiten paras vaihtoehto. Koska katsojien keskittymiskyky on nykypäivänä hyvin matala, on järkevää pitää animaatio mahdollisimman lyhyenä.


4. Panosta korkealaatuiseen ääneen ja kuvaan

Onnistuneessa logo animaatiossa kuvan ja äänenlaatu ovat korkeatasoisia sekä ääni ja kuva tukee vahvasti toisiaan.


5. Löydä täydellinen ajoitus

Hyvässä animaatiossa ajoitus on kaikki kaikessa. Kaiken täytyy tapahtua juuri oikealla hetkellä, mutta niin ettei yksikään elementti ei häiritse toista.


6. Tue yrityksen visuaalista ilmettä

Onnistunut logo animaatio sopii bändisi visuaaliseen ilmeeseen ja vahvistaa sitä. Animaatiossa käytettävä värimaailma ja fontit tulee siis olla linjassa yrityksen muun visuaalisen materiaalin kanssa.Mihin Logo Animaatiota Voi Käyttää?

Logo animaation voit lisätä yrityksesi videoiden alkuun/loppuun tai käyttää sellaisenaan. Tässä muutamia ideoita mihin logo animaatiota voi käyttää:


  • Brändivideot

  • Mainokset

  • SoMe videot

  • Asiakaskokemus Videot

  • Vlogit

  • Arvostelut

  • Haastattelut

  • Presentaatiot

  • Sähköposti allekirjoitukset


Tiivistettynä

Kovan kilpailun keskellä jokaisen yrityksen on tärkeää hyödyntää erilaisia keinoja brändin vahvistamiseksi ja mieleenpainuvan ilmeen luomiseksi. Logo animaatio on tähän yksi tehokas ratkaisu.


Hyvän logo animaation avulla voit luoda yhtenäisyyttä yrityksesi videoille, erotut kilpailijoista ja jäät katsojien mieliin.


Mikäli kaipaat ideoita ja apua logo animaation luomisessa, ota meihin rohkeasti yhteyttä!


Onko sinulla kysyttävää videotuotannoista?


Autamme sinua prosessin kaikissa vaiheissa ja tarjoamme täydellisen avaimet käteen -ratkaisun. Ammattitaitoomme luottaa jo +100 kotimaista ja kansainvälistä yritystä.☎️ Ota yhteyttä. Toteutamme tuloksellisia videoita kaikenlaisiin ja kaikenkokoisiin tarpeisiin.📞 +358 451364310

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page