top of page
tuotevideo.jpg

TUOTEVIDEO

Tuotevideot ovat loistava tapa herättää potentiaalisten asiakkaiden kiinnostus tuotteeseen ja kasvattaa brändin näkyvyyttä. Hyvin toteutettu tuotevideo voi tuoda moninkertaisesti takaisin videotuotantoon käytetyn ajan ja rahan.

TOTEUTA TUOTEVIDEO, JONKA ASIAKAS HALUAA OIKEASTI KATSOA

tuotevideo-hinta.jpg

Määrittele tavoite

Ennen tuotevideon tekemistä, on tärkeää määritellä tavoite, jonka haluat saavuttaa videolla. Haluatko herättää kiinnostusta uuteen tuotteeseen vai kertoa sen ominaisuuksista ja eduista? Kun tiedät, mitä haluat saavuttaa videolla, voit suunnitella sen sisällön ja tyylin vastaamaan tavoitetta.

tuote-video.jpg

Kohdenna sanoma

Kun lähdetään tekemään tuotevideota, täytyy tietää, että kenen kanssa ollaan tekemisissä. Kuka on se taho, joka kohtaa meidän tuotteemme ja jmiten on tarkoitus herättää heidän kiinnostuksensa?  Kerro, miksi ja miten tuo tuote on syntynyt ja miksi se on tärkeä juuri tässä maailmassa.

tuotevideo-helsinki.jpg

Optimoi video oikein

Kun olet luonut tuotevideon, on tärkeää optimoida se oikein. Lataa video YouTubeen ja käytä asianmukaisia tunnisteita ja avainsanoja, jotta se löytyy helposti hakukoneissa. Jaa video myös yrityksen sosiaalisen median kanavilla ja sähköpostilistalla, jotta se tavoittaa mahdollisimman laajan yleisön.

TUOTESIVU ANKKURI
OTA YHTEYTTÄ

Kiitos viestistä! Vastaamme sinulle 24h kuluessa

Juuso Viitanen

juuso@madeinhel.com

+358 451364310

Studion osoite

Sahaajankatu 20-22 E 2. krs

00880 Helsinki

Made in HEL Videotuotanto
bottom of page