top of page

VIDEOTUOTANTO HINTA
Videotuotannon hinta Helsingissä

Videotuotanto-Helsinki-madeinhel.jpg

Terve! Alla olevasta videotuotannon hintalaskurista saat tsekattua nopeasti hinta-arvion omalle projektillesi. Valitse sopivin videon tyyppi ja mahdolliset lisäpalvelut videotuotantoon liittyen, niin saat heti arvion projektin hintaluokasta. 

 

Muista ottaa sen jälkeen yhteyttä ja kertoa suunnitelmistasi, niin saat tarkan hinnan ja suunnitelman kuvauksia varten. Ota yhteyttä kaikissa kysymyksissä ja tarkista alta videotuotannon hinta.

VIDEOTUOTANNON HINTALASKURI

VIDEOTUOTANTO REFERENSSEJÄ

Erikoisalaamme on yritysvideot, joiden avulla yritykset voivat tuoda esiin tuotteitaan ja palveluitaan potentiaalisille asiakkaille.

 

Yritysvideoidemme avulla teet vaikutuksen potentiaalisiin asiakkaisiin. Me hallitsemme projektisi alusta loppuun, jotta sinä voit rauhassa keskittyä muihin tärkeisiin asioihin. Jätä videot meidän huoleksemme ja anna yrityksesi tarinan loistaa. 

Tästä löydät muutamia referenssejä erilaisista videotyyleistä, joita olemme vuosien varrella toteuttaneet.

Selvitä Videotuotannon Hinta: Tekijät ja Budjetointi Opas

Videotuotannon hinnat vaihtelevat merkittävästi, ja tämä johtuu jokaisen projektin ainutlaatuisista piirteistä. Riippuen videon tyylistä, kestosta ja muista tekijöistä, hinnat vaihtelevat noin 600-10 000€ välillä ja keskimääräinen hinta on noin 2000€ luokkaa.

 

Mitkä tekijät tarkalleen määrittävät lopullisen hinnan?
 1. Videon tyyli:

  • Yksinkertainen 15min puhujavideo maksaa alle 1000€ , kun taas elokuvalliset mainosvideot vaativat useiden tuhansien eurojen panostusta. 

 2. Videon kesto:

  • Kuten loogisesti voi päätellä, mitä pidempi video, sitä kalliimpi sen tuotanto. Minuuttien hinta kuitenkin vaihtelee, koska minuutti livestriimi taltiointia vs. minuutti elokuvallista käsikirjoitettua mainosvideota ovat luonnollisesti hyvin eri hintaisia.

 3. Käsikirjoitus:

  • Käsikirjoituksen tarkkuus vaikuttaa kustannuksiin; hyvin suunniteltu käsikirjoitus voi tehostaa kuvauksia. Käsikirjoituksen hinta on yleensä noin 800€ 1-2min videolle.

 4. Lokaatiot:

  • Videotuotannon kuvauspaikka, olipa se sisällä, ulkona, studiossa tai vuokratussa tilassa, vaikuttaa kustannuksiin. Made in HEL studion vuokraushinta on 44€/tunti tai 330€/päivä.

 5. Kuvausryhmän koko:

  • Mitä monimutkaisempi tuotanto, sitä suurempi tarve eri ammattilaisten, kuten tuottajan, dronekuvaajan, ohjaajan, äänittäjän ja valaisijan panokselle. Kustannukset kasvavat ammattilaisten palkkojen ja tarvittavan kaluston mukaan.

 6. Näyttelijät:

  • Näyttelijöiden palkkiot vaihtelevat paljonkin kokemuksesta ja roolin vaatimuksista riippuen, mutta hinnat ovat keskimäärin aloittelevilla näyttelijöillä noin 400€/video ja ammattinäyttelijöillä 800€/video, kun puhutaan lyhyistä mainosvideoista.

 7. Meikkaus ja maskeeraus:

  • Ammattimainen meikkaus ja maskeeraus maksaa noin 250€ per video, ja kustannukset kasvavat, jos tarvitaan useita meikattavia tai pidempi työpäivä.

 8. Jälkituotanto:

  • Jälkikäsittely, kuten editointi, värimäärittely ja äänimiksaus, sisältyvät usein perushintaan. Lisämaksua voi kuitenkin aiheutua erikoistoiveista, kuten animaatioista tai voice-overista.

 9. Musiikki:

  •  Made in HELin videotuotantoihin sisältyy AINA tekijänoikeuden alainen musiikki. Teoston alainen musiikki maksaa sen sijaan aina ja hinta riippuu täysin artistin ja kappaleen tunnettuudesta.

 10. Aikataulu:​​​

  • Videotuotannon aikataulu vaikuttaa kustannuksiin. Nopeutetut tuotantoprosessit, kiireelliset toimitukset tai erityisvaatimukset voivat lisätä kuluja.​

 

Näiden tekijöiden yhteisvaikutus määrittelee lopullisen videotuotannon hinnan, ja hintalaskurin käyttö voi antaa alustavan käsityksen budjetista. 

Onneksi sinun ei kuitenkaan tarvitse tehdä kaikkia valintoja yksin. Me voimme auttaa sinua tekemään parhaat valinnat juuri sinun videotasi ja budjettiasi varten.

 

Onko Sinulla Kysyttävää Videotuotannoista?

 

Autamme sinua prosessin kaikissa vaiheissa ja tarjoamme täydellisen avaimet käteen -ratkaisun. Ammattitaitoomme luottaa jo >100 kotimaista ja kansainvälistä yritystä

KIINNOSTUITKO?OTA YHTEYTTÄ

Kiitos viestistä! Vastaamme sinulle 24h kuluessa

Juuso Viitanen

juuso@madeinhel.com

+358 451364310

Studion osoite

Sahaajankatu 20-22

E-rappu

00880 Helsinki

Made in HEL Videotuotanto
Contact hitaaskuri
bottom of page