top of page
 • Writer's pictureIida Sirviö

10 Syytä Miksi Suosittelut Ovat Niin Tehokkaita


Videokamera ja äänimikseri etualalla. Takana haastateltava istuu tuolilla.
Made in HEL Videotuotanto Helsinki

Olipa kyseessä mikä tahansa tuote tai palvelu, kun jotain suositellaan, kokeilemme sitä paljon todennäköisemmin.


Eteenkin jos sinulla on erityisen tyytyväinen asiakas, on hyvä idea pyytää häneltä suosittelu. Potentiaaliset uudet asiakkaat uskovat toisen tyytyväisen asiakkaan sanaan palvelusi laadusta ennemmin kuin omaasi.


Joten, jos kaipaat lisää buustia myynteihin tai vahvistusta brändillesi – suosittelu tai asiakaskokemusvideo / asiakasvideo voi olla siihen erinomainen ratkaisu. Tässä muutama fakta todisteeksi!


 1. 92% kuluttajista etsii arvosteluja ja suosituksia ennen tuotteen tai palvelun ostamista.

 2. 95% ihmisistä sanoo, että arvostelut – olivatpa ne positiivisia tai negatiivisia – vaikuttavat heidän ostopäätöksiinsä.

 3. 63% kuluttajista ilmoittaa ostavansa todennäköisemmin sivustolta, jos sieltä löytyy suositteluja ja arvosteluja.

 4. 88% B2B-markkinoijista pitää asiakkaiden mielipiteitä ja tapaustutkimuksia tehokkaimpana sisältömarkkinoinnin taktiikkana.

 5. 88% kuluttajista luottaa tuntemattomien arvosteluihin netissä yhtä paljon kuin henkilökohtaisiin suosituksiin.

 6. 97% B2B-ostajista kokee, että käyttäjien luoma sisältö, kuten arvostelut ja suosittelut, on uskottavampaa kuin mikään muu sisältö.

 7. 79% ihmisistä on katsonut video-arvostelun saadakseen lisätietoja yrityksestä, tuotteesta tai palvelusta.

 8. Kaksi kolmesta ihmisestä sanoo tekevänsä ostoksen todennäköisemmin katsottuaan suositteluvideon, joka osoittaa, kuinka yritys, tuote tai palvelu on auttanut toista heidän kaltaistaan ​​henkilöä.

 9. 47% ihmisistä sanoo, että suositteluvideot ovat tehokkaita, koska ne auttavat visualisoimaan, kuinka tuote tai palvelu todella toimii.

 10. Suosittelut voivat lisätä myyntiä jopa 34%.

Referenssejä toteuttamistamme asiakasvideoista:

Tiivistettynä


Suosittelu ja asiakasvideot lisäävät yrityksesi uskottavuutta, kasvattaa potentiaalisten asiakkaiden luottamusta yritykseesi ja auttaa lisäämään myyntiä.


Niiden toteutus on hyvin vaivatonta verrattuna siihen miten paljon hyötyä hyvin tehdystä videosta voi yrityksellesi olla.


Jos kiinnostuit asiakasvideon toteuttamisesta yrityksellesi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Video vie aikaasi vain aloituspalaverin verran ja loput voit jättää meidän huoleksemme.Onko sinulla kysyttävää videotuotannoista?


Autamme sinua prosessin kaikissa vaiheissa ja tarjoamme täydellisen avaimet käteen -ratkaisun. Ammattitaitoomme luottaa jo >100 kotimaista ja kansainvälistä yritystä


☎️ Ota yhteyttä. Toteutamme tuloksellisia videoita kaikenlaisiin ja kaikenkokoisiin tarpeisiin.📞 +358 451364310
Comments


bottom of page