top of page
  • Writer's pictureJuuso Viitanen

Asiakaskokemusvideo - Mikään ei myy paremmin kuin tyytyväisen asiakkaan suositusMitkä ovat asiakaskokemusvideon edut?


Asiakaskokemusvideot hyödyttävät yritystäsi lisäämällä tietoisuutta palveluistasi ja tuotteistasi. Samalla houkuttelet uusia asiakkaita. Tässä on neljä syytä, miksi asiakaskokemusvideot toimivat.


Asiakaskokemusvideot ovat vakuuttavia: Asiakkaan kertomat suositukset tuotteesi tai palvelusi toimivuudesta helpottavat uusien asiakkaiden ostopäätöstä. Video on suora ja vakuuttava väline; katsojat muistavat 95% viestistäsi, kun he katsovat sitä videona, ja vain 10% jää mieleen luetusta tekstistä.


Asiakaskokemusvideot ovat houkuttelevia: 84% ihmisistä sanoo tehneensä ostopäätöksen katsottuaan yrityksen videota. Kohderyhmäsi katselee todennäköisemmin lyhyen asiakaskokemusvideon, kuin lukee sen tekstinä. Tämä johtuu siitä, että videomarkkinointi on houkuttelevampaa. Itse asiassa 66% asiakkaista haluaa oppia tuotteesta tai palvelusta videon kautta muihin välineisiin verrattuna.


Asiakaskokemusvideot ovat tunnepitoisia: katsojat saavat henkilökohtaisia ​​suosituksia suoraan asiakkailtasi, mikä auttaa luomaan emotionaalisen yhteyden katsojaan. Tätä tunnetta ei ole sytä aliarvioida, sillä 95% päätöksistämme on alitajuisesti tunteidemme ohjaamia.


Asiakaskokemusvideot ovat monipuolisia: Saat videoista lyhyen someen optimoidun 30 sekunnin videon, sekä 1-2 minuutin pituisen kattavamman version. Muista myös, että asiakkaasi saa tästä myös arvokasta ja hyödyllistä sisältöä omaan markkinointiin. Tästä hyötyy siis sekä sinä että asiakkaasi.Tarkkana kameran takana 🎥 Kuva: Pasi Rahikka

Asiakaskokemusvideon toteutus on vaivatonta:

1. Aloituspalaveri

Videotuotanto vie aikaasi vain aloituspalaverin verran. Me hoidamme kaiken siitä eteenpäin.

2. Ennakkotuotanto

Sovimme videotuotannon aikataulun asiakkaasi kanssa toiveidenne mukaisesti.


3. Kuvaukset ja jälkituotanto

Kuvausten jälkeen saatte raakaversion kommentoitavaksi. Meillä kommentointikierrosten määrää ei ole rajoitettu. Teemme töitä niin kauan, kun olette 100% ihastuneita ja vakuuttuneita lopputuloksen laadusta. Toteutamme tarvittaessa myös tyylikkään intron yrityksenne logolla ilman lisämaksua.


4. Video on valmis jaettavaksi

Saatte kätevän latauslinkin mailiin, jonka jälkeen saatte käyttää tuotoksia vapaasti markkinoinnin ja myynnin keihäänkärkinä. Videoista on Teille iloa vuosiksi eteenpäin.Näin helpoksi olemme tehneet videotuotannon toteutuksen Teille:


✅ Tarjoamme kokonaisvaltainen projektin suunnittelun ja toteutuksen alusta loppuun. ✅ Korjauskierrosten määrä on rajaton, eli video on valmis vasta kun olette tyytyväisiä.  ​✅ Kaikki tarvittavat musiikkilisenssit kaikkiin kanaviin kuuluvat suunnitelmaan.  ✅ Vapaa sitoumuksista. Ei pakollisia useiden videoiden diilejä & maksuton tarjouspyyntö projektille. ​✅ 100% tyytyväisyystakuu. 


Entä seuraavaksi?

🎬 Tsekkaa hinnasto sekä lisää esimerkkejä tekemistämme videotuotannoista 📩 Ota yhteyttä. Kerro meille mitä tarvitset, me kerromme miten voimme auttaa. juuso@madeinhel.com +358 451364310 Made in HEL Video Productions 

videomainos, mainosvideo, mainosvideo hinta, mainosvideo helsinki, mainosvideo vantaa, mainosvideo espoo, yritysvideo hinta, yritysvideo helsinki, yritysvideo vantaa, yritysvideo espoo, videomarkkinointi 2020, videokuvaaja, videokuvaaja helsinki, videotuotanto helsinki, videotuotanto hinta, asiakaskokemusvideo, asiakaskokemusvideo hinta, asiakaskokemusvideo helsinki, referenssivideo, referenssivideo hinta, referenssivideo helsinki, työntekijäkokemusvideo.
Comments


bottom of page