top of page
  • Writer's pictureJuuso Viitanen

Tuotekuvaus: Case Savox Company OyMiksi brändit tarvitsevat tuotekuvia?


Verkkokaupat kasvavat jatkuvalla tahdilla Suomessa sekä maailmalla. Tuotekuvan voimaa on vaikea sivuuttaa, kun haluat vakuuttaa potentiaalisia asiakkaita verkkokaupassa ja sosiaalisessa mediassa.


Laadukas tuotekuva voi monesti olla erottava tekijä tehdyn myynnin ja potentiaalisen asiakkaan menettämisen välillä.


Uusi tuotelinjasto - uudet kuvat


Viestintään ja kuulosuojainratkaisuihin keskittyvä Savox Communications Oy halusi tuoda esille uuden tuotelinjastonsa tyylikkäästi jokaisessa kanavassa. Mainosvideon lisäksi toteutimme yhteistyössä tuotekuvaukset uusista kuulosuojaimista sekä erilaisista mikrofoneista.Lopputuloksena saimme tyylikkäät ja yhteneväiset kuvat tuotelinjaston eri malleista ja väreistä. Näiden tuotekuvien avulla Savox pystyy konkreettisesti näyttämään miltä uusi tuotelinjasto näyttää ja mitä ominaisuuksia se tarjoaa.


Behind the scenes


Erilaisten mikrofonien ja liitäntöjen ominaisuudet oli helppo tuoda esille valkoisella kuvaustaustalla.


Varsinaiset pääkohteet näissä tuotekuvissa oli kuitenkin itse kuulokkeet. Niissä Savox halusi tuoda esille eri värien lisäksi erilaiset panta vaihtoehdot, sillä osa malleista on tehty pidettäväksi kypärien alla ja toisia voi taas pitää päässä perinteisellä pääpannalla.


Tältä näytti behind the scenes -olosuhteet. Paljon valoja, jalustoja sekä läpinäkyvää siimaa.Entä seuraavaksi?

☎️ Ota yhteyttä. Kerro meille mitä tarvitset, me kerromme miten voimme auttaa.

📞 +358 451364310

Made in HEL Video Productions


 

Keyword list: valokuvastudio Helsinki, valokuvaus studio, Vuokrastudio Helsinki, Made in HEL, Valokuvaaja Helsinki, Valokuvaus Helsinki, valokuvaus hinta, valokuvaaja hinta, tuotekuvaus, tuotekuvaus hinta, tuotekuvaus helsinki, tapahtumakuvaus, mainoskuvaus, henkilökuvaus

Comments


bottom of page