top of page
  • Writer's pictureJuuso Viitanen

Vakuuta Asiakkaasi – Toimiva Tuotekuvaus Teollisuusalan Yrityksille


Tervetuloa lukemaan blogipostausta, joka auttaa teollisuusalan yrityksiä luomaan toimivia tuotekuvauksia ja vakuuttamaan asiakkaansa. Vaikka hyvä tuotekuvaus voi tuntua yksinkertaiselta, se vaatii paljon enemmän kuin vain kameran ja tuotteen asettamisen valkoiselle taustalle. Tässä blogissa tarkastelemme, miten luoda toimiva tuotekuvaus, joka herättää asiakkaan mielenkiinnon, erottuu kilpailijoista ja auttaa myymään tuotetta.Teollisuusalan yrityksille tuotekuvaukset ovat tärkeä osa markkinointia. Niiden avulla voidaan esitellä tuotteita ja tuoteryhmiä, ja auttaa potentiaalisia asiakkaita ymmärtämään paremmin, mitä yritys tarjoaa.


Vain muutama klikkaus verkkokaupassa erottaa asiakkaat heidä unelmien tuotteesta. Vaikka Internet-myynti on nopeaa ja helppoa, sitä ei pidä tehdä hätiköiden. Verkko-ostajat haluavat myös saada mahdollisimman paljon tietoa tuotteesta ennen sen ostamista.


Tämä tarkoittaa tuotteen mittojen ja teknisten ominaisuuksien lisäksi myös onnistuneita ja huolella toteutettuja tuotekuvia.


Blogipostauksessa on muutamia esimerkkejä eri teollisuuden alan yrityksille toteutetuista tuotekuvista.


Firesafe

Firesafe on paloturvallisuuden ja -suojauksen markkinajohtaja Pohjoismaissa. Liikevaihto 106 miljoonaa euroa.Verkossa asiakas ei voi koskettaa tuotetta, haistaa sitä (hajuvesi) tai kuunnella sitä (äänentoistolaitteet). Suljemme osan aisteistamme pois tuotekokemuksesta, minkä vuoksi on tärkeää, että tuotteen ulkoasu näytetään mahdollisimman tarkasti toteuttamalla niistä selkeitä ja huomiota herättäviä kuvia.


Sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Siinä on jotain perää. Verkkokauppaan klikkaava asiakas näkee ensin kuvan ja lukee vasta sitten tuotekuvauksen tai sen tekniset tiedot. Tutkimus vahvistaa tämän - peräti 87,6 prosenttia vastaajista piti tuotekuvaa ostokokemuksen keskeisenä elementtinä.

Hallava

Hallava tarjoaa kotimaisia lämmittimiä autojen ja teollisuuden käyttöön.Tuotekuvissa voidaan käyttää erilaisia editointimenetelmiä. Esimerkiksi kuvaustausta voidaan poistaa kokonaan kuvista (Hallava), tausta voidaan muokata valkoiseksi jättäen varjot kuvaan (Firesafe) tai vaalea kuvaustausta varjoineen voidaan jättää kuvaan ilman suurempaa muokkausta (Trafino). Kyse on lähinnä yrityksen omista toiveista ja mieltymyksistä ja siitä mikä toimii parhaiten yrityksen verkkosivuilla.


Trafino


Vuonna 1986 perustettu yritys, joka on keskittynyt pääsääntöisesti liikenteen varoitus- ja ohjaustarvikkeiden myyntiin.Muista nämä tuotekuvia ottaessa:

  • Ennen kuin aloitat tuotekuvauksen tekemisen, mieti tarkasti, mitä haluat kuvauksen välittävän asiakkaalle. Mitkä ovat tuotteen tärkeimmät ominaisuudet ja miten ne tulisi esitellä? Suunnittele myös kuvauksen tyyli ja miljöö, jotta se tukee tuotteen brändiä ja viestintää.

  • Ota jokaisesta esineestä useita kuvia kaikista kuvakulmista ja tärkeistä yksityiskohdista.

  • Hakukoneoptimointi on erittäin tärkeää verkkokaupoille. Muista optimoida kuvasi nopeamman latausnopeuden ja olennaisten avainsanojen vuoksi. Tämän takia toimitamme kuvat sekä nettiin sekä printtiin optimoituina versioina, koska liian suurikokoiset kuvat yrityksen kotisivuilla hidastavat latausnopeutta rutkasti.

  • Kuvien koko ja resoluutio. Asiakas haluaa monesti zoomata kuvia ja tuotteiden yksityiskohtia tarkasti ostospäätöstä tehdessä. Lataa siis vain laadukkaita kuvia.

  • Yhdenmukaisuus: On tärkeää, että tuotekuvasi näyttävät ja tuntuvat yhtenäisiltä kaikissa tuotekuvissasi. Tämä auttaa luomaan yhtenäisen brändimielikuvan ja tekee tuotteistasi tunnistettavampia asiakkaille.


Onko sinulla kysyttävää kuvauksista tai videotuotannoista?

Autamme sinua prosessin kaikissa vaiheissa ja tarjoamme täydellisen avaimet käteen -ratkaisun. Ammattitaitoomme luottaa jo yli 100 kotimaista ja kansainvälistä yritystä.

☎️ Ota yhteyttä. Toteutamme tuloksellisia valokuvia sekä videoita kaikenlaisiin ja kaikenkokoisiin tarpeisiin.📞 +358 451364310

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page