HENKILÖSTÖKUVAUS

HENKILÖKUVAUS

VALOKUVAAJA

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.​This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are.

HELSINKILÄINEN TÄYDEN PALVELUN VALOKUVAAMO

HENKILÖSTÖKUVAUS

Miksi valokuvaus on välttämätöntä yrityksen brändäämiselle?

 

Henkilöstökuvaus ja valokuvaus ovat keinoja, joilla yritykset viestivät asiakkailleen persoonallisuutensa, ainutlaatuisuutensa ja ammattitaitonsa. Tämän ymmärtäminen voi auttaa sinua saamaan enemmän asiakkaita. 

 

Tämän päivän kilpailutilanteessa yritykset ymmärtävät, että on tärkeää käyttää ammattikuvaajaa luomaan erityinen persoonallisuus koko yritykselle sekä työntekijöille.

 

Kyse on yrityksen brändämisestä asiakkaiden mielessä ja sydämessä, ja se osoittaa liiketoiminnan henkilökohtaisen puolen, joka ei vain luo yhteyttä asiakkaisiin, vaan myös erottaa yrityksen kilpailijoista.

 

Henkilöstökuvaus

Toteutamme upeita ja ammattimaisia henkilöstö-, tuote- ja tapahtumakuvauksia kaikkiin tarpeisiin, jotta asiakkaasi näkevät ensisilmäyksellä yrityksesi palveluiden arvon.  

 

Meidän kanssa henkilöstökuvien hankkiminen on helppoa ja hinnoittelu selkeää. Toteutamme kuvaukset joustavasti studiollamme Helsingin Herttoniemessä, tai henkilöstön työaikaa säästämiseksi, voit valita kuvauksen myös yrityksenne toimipisteessä toteutettavaksi.

 

Hinnasto: Henkilöstökuvaus 

Henkilöstökuvaukset studiossa 200EUR + 59EUR per henkilö. 

(sis. suunnittelu, kuvaukset studiossa & 1 editoitu kuva per henkilö)

Kuvaukset lokaatiossa (esim. yrityksen tilat) Helsingissä + 59EUR. Helsingin ulkopuolella + 0,47snt/km.

Tapahtumakuvaus

esim. yrityksen juhlat, seminaari, festarit tms. 800EUR

(sis. 2h kuvaukset + 30kpl editoitua valokuvaa.) 

Hinnat + alv%

MITÄ ME TARJOAMME?

✅ Kokonaisvaltainen projektin suunnittelu ja toteutus alusta loppuun.

 ✅ Kuvien vapaa käyttöoikeus sisältyy hintaan. Kuvia saat käyttää vapaasti somekanavissa ja verkkosivuilla sekä printtejä tilatessa, mutta tekijänoikeudet jäävät kuvaajalle.  
✅ Kuvien nopea toimitus (1-3 työpäivää) digitaalisesti 
✅ 100% tyytyväisyystakuu. 

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos viestistä! Vastaamme sinulle 24h kuluessa

Juuso Viitanen
juuso@madeinhel.com

+358 451364310

Nella Rahkonen

nella@madeinhel.com

Studion osoite

Sahaajankatu 20-22

E-rappu

00880 Helsinki

Made in HEL Videotuotanto