top of page
  • Writer's pictureJuuso Viitanen

Tuotekuvaus case Kombucha Company - Kuinka saavuttaa näyttävä ja orgaaninen lookki?

Kombucha Companyn tavoitteena tuotekuvaukselle oli näyttävä ja ennen kaikkea orgaaninen kuva, joka kuvastaa yhtiön imagoa ja tavoittaa kohdeyleisön huomion somessa.


Minulle tulee orgaaninen-sanasta mieleen tietysti luonto ja yksi Suomen luontoa hallitseva elementti on kallioperä. Siitä siis graniittipäissään muovipussi täyteen kiviä valokuvastudion takapihalta ja asettelemaan tuotteen kanssa tuotekuviin.


Päävalona toimii softbox lähes pystysuoraan Kombucha-pullon päältä ja kevyt täytevalo tulee oikealta puolelta. Kuvauspaikkana toimi tietenkin Made in HEL valokuvastudio Helsingissä.


Jälkikäsittelyn prosessi kuvina:

Kombucha pullo
1. Vaihe: Käsittelemätön raakakuva tuotekuvasta
Kombucha pullo, tuotekuva
2. Vaihe: Värejä käsitelty Lightroomissa ja taustalla ollut matto rajattu pois. Huomaa etiketissä oleva vesitahra.
Tuotekuva, kumbucha pullo
3. Vaihe: Tausta lisätty ja pullon etiketti korjattu.
Tuotekuva, kombucha pullo
4. Vaihe: Varjoja lisätty tuomaan syvyyden tuntua ja surrealistista ulottuvuutta.
Kombucha pullo, tuotekuva
5. Vaihe: Värit lisätty viimeisteltyyn kuvaan.

Väreissä pyrin korostamaan punaisen graniitin hohtoa ja poistamaan hieman keltaisen sävyjä.

Paras tapa erottautua markkinoinnissa ja mainonnassa edukseen on kuitenkin uniikit kuvat, jotka kertovat juuri sinun ja yrityksesi palveluista ja tuotteista.

1. Vauhdita ostopäätöksen tekemistä​​

Kuvien avulla pystyt konkreettisesti näyttämään mitä tarjoat sen sijaan, että joutuisit selittämään. Asiakkaat haluavat nähdä tuotteet ja palvelut ennen ostopäätöksen tekemistä.  

2. Uniikit kuvat edustavat juuri sinun brändiäsi

Huonolaatuiset kuvat antavat yrityksestäsi ja itsestäsi huonon kuvan, oli kyse sitten henkilökuvista tai tuotekuvista. Muista, että ensivaikutelman voi tehdä vain kerran.


3. Rahalle vastinetta

Kun tekee kerralla kunnolla, niin myyvillä ja ammattimaisilla kuvilla voit mainostaa palveluita ja tuotteita sekä rakentaa brändiä lukuisissa välineissä, kuten esim. kotisivuilla, Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, Google My Businessissä, blogeissa ja tiedotteissa sekä painotuotteissa.


Mikäli sinä tai yrityksesi tarvitsee:

✅ Mainoksille tai postauksille näkyvyyttä ja katsojia ✅ Trafiikkia nettisivuille ✅ Liidejä ja myyntiä Ota yhteyttä: 🖥 www.madeinhel.com 📞 +358 451364310 📨 juuso@madeinhel.com - Juuso Viitanen Made in HEL Video Productions

 

Keyword list: valokuvastudio Helsinki, valokuvaus studio, Vuokrastudio Helsinki, Made in HEL, Valokuvaaja Helsinki, Valokuvaus Helsinki, valokuvaus hinta, valokuvaaja hinta, , videokuvaaja Helsinki, tuotekuvaus, tuotekuvaus hinta, tuotekuvaus helsinki, tapahtumakuvaus, mainoskuvaus, henkilökuvaus

Comments


bottom of page