top of page
  • Writer's pictureJuuso Viitanen

Livestriimaus kirjanjulkistuksessa: Mukana Pekka Hyysalo, Tunna Milonoff ja Aki Linnanahde


Made in HEL toteutti WSOY:n kanssa kirjanjulkistustilaisuuden Pekka Hyysalon uudelle kirjalle. Ideana oli jatkaa kirjan luomaa asetelmaa, jossa Pekka Hyysalo haastatteli ihmisiä vastuullisuudesta.


Vastuun FightBack -kirja kannustaa jokaista löytämään oman tapansa toimia yhteisen haasteemme voittamiseksi. Teokseen haastatellut kotimaiset ja kansainväliset korkean profiilin vastuunkantajat valavat esimerkillään uskoa siihen, että muutos parempaan on meidän jokaisen tehtävissä.


Livestriimauksen toteutus


Livestriimauksen toteutimme usealle Facebookin sivulle samanaikaisesti.


Livestriimauksissa on myös se hyvä puoli, että ne voidaan lähettää samanaikaisesti monelle eri alustalle, tavoittaen näin mahdollisimman suuren yleisön kerralla. Lisäksi toimitamme livestriimin loputtua 24h sisällä jälkitallenteen, jonka voi jakaa eteenpäin ja ladata haluamalleen alustalle. Näin livestriimauksen tuotannosta tulee hyvin kustannustehokasta.


Haastattelijana Pekka Hyysalo ja vieraina Tunna Milonoff, Aki Linnanahde sekä Finnairin vastuullisuuspäällikkö Anne Larilahti.


Behind the scenes:Mitä me tarjoamme?

✅ Täydellisen avaimet käteen -tyylisen tapahtuman livestriimauksen, jotta voit keskittyä tapahtumaasi samalla kun hallitsemme teknisiä, luovia ja logistisia toimia.   ✅ Livestriimauksen tarvitsemaasi alustaan kuten esim. Facebook, YouTube, Twitch tai yrityksesi kotisivu.  ✅ Toteutamme livestriimauksen yrityksenne tiloista, kokouspaikasta tai ammattistudiosta.   ✅ Livestreamaukseen voimme mm. upottaa yrityksesi logon, tehdä grafiikoita, toistaa videoita tai lisätä chat-ominaisuuden.   ✅ Takaamme lopputuloksen, joka on asianmukainen niin toteutukseltaan kuin myös kustannuksiltaan.Entä seuraavaksi?

☎️ Ota yhteyttä. Kerro meille mitä tarvitset, me kerromme miten voimme auttaa.

Ota yhteyttä

📞 +358 451364310

Made in HEL Video Productions


 

Livestriimaus, live striimaus, livestreamaus, live streamaus, live streami, livestriimi, livestriimaus helsinki, livestriimaus hinta, livestriimaus hinnasto, videotuotanto, videokuvaaja, Made in HEL, Made in HEL Video Productions

Comments


bottom of page