top of page
  • Writer's pictureJuuso Viitanen

Tapahtumakuvaus Helsinki - Kuinka varmistat parhaan laadun?Kun olet tehnyt kovaa työtäsi tapahtuman valmistelussa, haluat saada muistoja ja markkinoinnin apuvälineitä tapahtuman päätyttyä. Tapahtuman merkityksestä riippumatta ammattimaisen tapahtumavalokuvaajan palkkaaminen antaa sinulle paljon hyötyä itse tapahtuman markkinoinnin lisäksi myös vieraillesi ja tulevalle liiketoiminnan kehittämiselle.
Tässä kolmen kohdan muistilista, jotka kannattaa muistaa tapahtuman suunnittelussa:


1. Sosiaalinen media! Uunituoreet ammattikuvaajan lähettämät kuvat paikan päältä tapahtumasta ovat paras tapa pitää sosiaalinen media aktiivisena. Kysy siis tarjousta lähettäessäsi onnistuuko editoitujen kuvien lähetys heti tapahtuman aikana. Meidän kanssa se onnistuu.


2. Ota kaikki hyöty irti siitä, että vieraat ja kamera ovat samassa tilassa. Tapahtumaan voi pystyttää vaikkapa CV-kuvauksille pisteen kaikille halukkaille. Näin pystyt tarjoamaan vieraillesi konkreettista hyötyä heti paikan päällä. Entäs green screen kuvaukset, jossa kuvattavat voidaan sijoittaa kuvankäsittelyn avulla mihin tahansa ympäristöön? Vain mielikuvitus on rajana!


3. Keskustelkaa tarkasti kuvien käyttötarpeista ja tapahtuman luonteesta. Missä aiotte käyttää kuvia? Mitkä ovat tapahtuman tärkeimmät kohokohdat ja merkkihenkilöt? Tarkalla ennakkosuunnittelulla saatte myös itsellenne parhaimman mahdollisen lopputuloksen.

MITÄ ME TARJOAMME?


✅ Kokonaisvaltainen projektin suunnittelu ja toteutus alusta loppuun. ✅ Kuvien vapaa käyttöoikeus sisältyy hintaan. Kuvia saat käyttää vapaasti somekanavissa ja verkkosivuilla sekä printtejä tilatessa, mutta tekijänoikeudet jäävät kuvaajalle.  

✅ Kuvien nopea toimitus (0-3 työpäivää) digitaalisesti Ota yhteyttä


📞 +358 451364310 

Made in HEL, Valokuvaaja Helsinki, Valokuvaus Helsinki, valokuvaus hinta, valokuvaaja hinta, videokuvaaja Helsinki, tuotekuvaus, tuotekuvaus hinta, tuotekuvaus helsinki, tapahtumakuvaus, tapahtumakuvaus helsinki, tapahtumakuvaus hinta, tapahtumakuvaus hinnasto, tapahtumakuvaaja, mainoskuvaus, henkilökuvaus

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page