top of page
 • Writer's pictureJuuso Viitanen

5 Salaisuutta Tehokkaaseen Mainontaan: Näin Vältät Mainosmaisuuden ja Lumoat Yleisösi


Man reviewing videos from a laptop on a dimly lit filming location
Made in HEL Videotuotanto


Mainonta on olennainen osa yritystoimintaa, mutta usein ihmiset väistävät perinteisiä mainoksia, jotka tuntuvat liian kaupallisilta tai tunkeilevilta. Lehtimainoksilta haiskahtavat videot skipataan sekunneissa.

Miten siis luoda mainoksia, jotka eivät herätä samanlaista vastustusta, vaan pikemminkin kiinnostusta ja sitoutumista?

Tässä blogipostsauksessa tarkastelemme viittä tärkeää elementtiä myyntiä tuottavissa mainoksissa sekä strategioita, joilla vältetään mainosmaisuutta ja luodaan houkuttelevampia mainoksia.


Viisi tärkeää elementtiä myyntiä tuottavissa mainoksissa:
 1. Selkeä viesti ja hyötyjen esittäminen: Mainoksen tulisi välittää selkeästi ja tehokkaasti tuotteen tai palvelun tärkeimmät ominaisuudet ja niistä saatavat hyödyt kohdeyleisölle. Tämä auttaa potentiaalisia asiakkaita ymmärtämään, miksi heidän kannattaa kiinnostua tarjotusta tuotteesta tai palvelusta.

 2. Visuaalinen houkuttelevuus: Hyvä visuaalinen suunnittelu ja kuvamateriaali voivat kiinnittää huomion ja herättää kiinnostusta. Visuaaliset elementit, kuten kuvat, grafiikat ja värit, voivat auttaa välittämään brändin viestin ja luomaan positiivisen mielikuvan tuotteesta tai palvelusta.

 3. Kutsu toimintaan (Call-To-Action): Tehokkaassa mainoksessa on yleensä selkeä ja houkutteleva kutsu toimintaan, joka kannustaa katsojia tekemään halutun toimenpiteen, kuten napsauttamaan linkkiä, täyttämään lomakkeen tai ostamaan tuotteen. Hyvä CTA voi lisätä mainoksen konversiota ja tuottavuutta.

 4. Kohdeyleisön huomioon ottaminen: On tärkeää, että mainos puhuttelee kohdeyleisöä ja vastaa heidän tarpeisiinsa, toiveisiinsa ja kiinnostuksen kohteisiinsa. Personoitu mainosviesti voi olla paljon tehokkaampi kuin yleinen viesti, koska se resonoi paremmin kohdeyleisön kanssa.

 5. Uskottavuus ja luotettavuus: Mainoksen tulisi herättää luottamusta ja uskottavuutta brändiin tai tuotteeseen. Asiakasarvostelut, suositukset, sertifikaatit tai muut todisteet voivat auttaa vakuuttamaan potentiaaliset asiakkaat tuotteen tai palvelun laadusta ja luotettavuudesta.

Strategiat mainosmaisuuden välttämiseksi

Mainonnan kentällä käytetyt perinteiset lähestymistavat eivät enää välttämättä saa aikaan haluttua vaikutusta nykyajan yleisöön, joka on tottunut ohittamaan mainokset nopeasti.

Siksi onkin olennaista käyttää strategioita, jotka välttävät mainosmaisuuden tuntua ja luovat sen sijaan aitoja ja vaikuttavia vuorovaikutuksia kohdeyleisön kanssa.


Tässä viisi tehokasta strategiaa, joiden avulla voit luoda mainoksia, jotka eivät tunnu perinteisiltä mainoksilta, vaan herättävät kiinnostusta ja sitoutumista.


 1. Tarinankerronta: Käytä tarinankerrontaa mainoksessasi sen sijaan, että esittelisit suoraa myyntiviestiä. Tarinat voivat olla mukaansatempaavia ja luoda vahvemman siteen yleisöön. Ne voivat myös auttaa välittämään tuotteen tai palvelun hyödyt luonnollisella ja kiinnostavalla tavalla.

 2. Hyödyn painottaminen: Korosta enemmän niitä hyötyjä, joita tuote tai palvelu tarjoaa asiakkaille, sen sijaan että keskittyisit pelkästään ominaisuuksiin. Ihmiset ovat kiinnostuneempia siitä, miten tuote tai palvelu voi ratkaista heidän ongelmiaan tai täyttää tarpeitaan.

 3. Luota visuaaliseen sisältöön: Käytä houkuttelevia ja kiinnostavia visuaalisia elementtejä, kuten kuvia tai videoita, jotka välittävät viestisi tehokkaasti ilman liiallista mainosmaisuuden tunnetta.

 4. Henkilökohtainen lähestymistapa: Puhuttele yleisöäsi henkilökohtaisesti ja luo tunne siitä, että mainos on suunnattu juuri heille. Voit esimerkiksi sanoittaa heti videon alussa, että tämän vinkin avulla HR-alan henkilön työ tehostuu välittömästi.

 5. Aitous ja läpinäkyvyys: Ole aito ja läpinäkyvä mainoksessasi. Vältä liiallista hypeä tai liioittelua, ja pyri kommunikoimaan avoimesti ja rehellisesti tuotteestasi tai palvelustasi. Asiakkaat arvostavat aitoutta ja luotettavuutta mainoksissa. Suosittelut ovat nykyaikana arvostettuja myös katsojien keskuudessa.

Kertauksena:

Tehokkaassa mainoksessa korostuvat selkeä viesti ja hyötyjen esittäminen, visuaalinen houkuttelevuus, kutsu toimintaan (CTA), kohdeyleisön huomioon ottaminen sekä uskottavuus ja luotettavuus.


Vältä mainosmaisuutta käyttämällä tarinankerrontaa, korostaen tuotteen hyötyjä, hyödyntämällä visuaalista sisältöä, personoimalla mainos viestisi yleisölle ja kommunikoimalla aitoutta ja läpinäkyvyyttä.


Hyödyntämällä näitä tärkeitä elementtejä myyntiä tuottavissa mainoksissa ja samalla välttämällä mainosmaisuutta, voit luoda mainoksia, jotka herättävät positiivista huomiota ja kannustavat yleisöä toimintaan. Muista aina asettaa asiakkaasi etusijalle ja pyrkiä tarjoamaan heille arvoa ja hyötyä mainoksiesi kautta.Miksi Valita Made in HEL Videotuotanto ?


Tarjoamme:

 Kokonaisvaltaisen projektin suunnittelun ja toteutuksen alusta loppuun

 Toteutussuunnitelman, joka pysyy sovitussa aikataulussa sekä budjetissa

 Korjauskierrosten määrä on rajaton, eli video on valmis vasta kun olette aivan fiiliksissä videosta 🔥

 Kaikki tarvittavat musiikkilisenssit kaikkiin kanaviin kuuluvat suunnitelmaan

 Vapaa sitoumuksista. Ei pakollisia useiden videoiden diilejä

 Kokemuksen yli 100 kotimaisen ja kansainvälisen yritysasiakkaan kanssa tehdyistä tuotannoista

 Toteutamme tuotannot alan parhaimmilla kalustoilla. Käyttämämme kamera on Netflixin hyväksymä elokuvakamera

 Joustavat maksuajat (14 korotonta. 30 tai 60 päivää 2% ja 4% korolla)


Ammattitaitoomme luottaa jo yli 100 kotimaista ja kansainvälistä yritystä


🎬 Katso esimerkkejä tekemistämme videotuotannoista☎️ Ota yhteyttä. Toteutamme tuloksellisia videoita kaikenlaisiin ja kaikenkokoisiin tarpeisiin.

📞 +358 45136431
Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page