top of page
  • Writer's pictureJuuso Viitanen

Verkkokurssin taika - Kuinka voit hyödyntää videoita asiantuntijuuden rakentamisessa?Kun luot osaamista ja tietoa jakavan verkkokurssin, voit ottaa vastaan yhä useampia asiakkaita ja levittää osaamistasi laajemmalle. Enää ei tarvitse toimia kalenterisi ja läsnäolosi puitteissa. Kun kurssi on kerran tehty, sitä voi myydä rajattomasti ja asiakkaat voivat katsoa videota milloin ja missä tahansa.


Kuten myös toteuttamistamme videokurssien esimerkeistä näet, verkkokursseja voi tehdä niin kamppailulajeista, kuin myös sijoitusneuvonnasta. Mikäli tarvitset oman kurssin luonnissa ja kuvaamisessa apua, älä epäröi kysyä meiltä neuvoa. Osaamisesi voidaan muuttaa videomuotoon.


Ota yhteyttä

📞 +358 451364310

Made in HEL Video ProductionsAsiantuntijana saat mahdollisuuden jakaa tietoa yhä laajemmalle joukolle kiinnostuneita ja asemoida itsesi asiantuntijaksi omassa segmentissäsi. ⁣


Verkkokurssit eivät vaadi kouluttajalta täyttä läsnäoloa, ja siksi ne voidaan hinnoitella edullisemmin. Edullisempi hinta tukee myös laajemman asiakaskunnan kasvua.


Kurssin valmistumisen jälkeen verkkokurssi mahdollistaa tuloksen teon passiivisesti. Tienaat siis myös nukkuessasi. Verkkokurssi mahdollistaa yrityksen kasvun ja paremman tuloksen teon. Kerran tehdyllä kurssilla voi tehdä tulosta parhaimmillaan useita vuosia.

Kuinka voit hyödyntää videoita verkkokurssillasi:

  1. Luo video uuden osion alkuun, joka kattaa sen osion tavoitteet ja sen, mitä opiskelijat voivat odottaa.

  2. Luo aina segmentin tai osion loppuun aina yhteenveto. Mitä opiskelijoiden olisi pitänyt oppia ja miten tulevaisuuden sisältö rakentuu kyseiseen tietoon tai miten sillä on merkitystä todellisessa maailmassa?

  3. Tarjoa videopalautetta opiskelijoille joko yhteisesti tai yksilöllisesti. Q&A videopalaveri toimii myös monilla tekijöillä.

  4. Älä unohda somea. Voit rohkaista opiskelijoita postaamaan instagramiin tai facebookin ryhmään vaikka kurssin lopuksi. Esimerkiksi eräällä käymälläni kitaransoiton verkkokurssilla opiskelija sai sertifikaatin suoritetusta kurssista vasta lähetettyään videon omasta soitosta facebookkiin. Näin luot yhteisöllisyyttä ja aktiivisuutta asiakkaidesi kesken. Tämä on sitä kuuluisaa pöhinää.


Mitä me tarjoamme?

✅ Kokonaisvaltainen projektin suunnittelu ja toteutus alusta loppuun.​
 ✅ Korjauskierrosten määrä on rajaton videoissa ja valokuvissa. ​
✅ Kaikki tarvittavat musiikkilisenssit kaikkiin kanaviin kuuluvat suunnitelmaan. 
 ✅ Vapaa sitoumuksista. Ei pakollisia useiden videoiden diilejä & maksuton tarjouspyyntö projektille.​
 ✅ 100% tyytyväisyystakuu. 


Entä seuraavaksi?

☎️ Ota yhteyttä. Kerro meille mitä tarvitset, me kerromme miten voimme auttaa. Tarjoamme myös apua videoiden ja kurssien käsikirjoitukseen.

📞 +358 451364310

Made in HEL Video Productions


 

mainosvideo, mainosvideo hinta, mainosvideo helsinki, mainosvideo vantaa, mainosvideo espoo, yritysvideo hinta, videomainos, yritysvideo helsinki, yritysvideo vantaa, yritysvideo espoo, videomarkkinointi 2020, videokuvaaja, videokuvaaja helsinki, videotuotanto helsinki, videotuotanto hinta, verkkokurssi, asiakaskokemusvideo, referenssivideo

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page