top of page
  • Writer's pictureJuuso Viitanen

Tapahtumavideo - miten sitä voi hyödyntää bisneksessä?


Cheek esiintyy Blockfest-festivaalilla.
Blockfest Aftermovie - Made in HEL Video Productions

Olipa tapahtumasi kertaluonteinen tai toistuva, niin tapahtumavideo tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia muun muassa uusien asiakkaiden löytämiseen ja tapahtuman kasvattamiseen.


Houkuttele


Tavoita yleisösi mistä tahansa videosisällöllä, joka kiinnittää huomiota, lisää tietoisuutta ja tekee vaikutuksen. Kun haluat tehdä mieleen jäävän vaikutelman uusille asiakkaille, video voi todella auttaa sinua erottumaan ikimuistoisella tavalla.


Esittele


Onko alallanne paljon tapahtumia? Silloin yleisösi saattaa olla vaikean valinnan edessä. Siksi on hyvä antaa heille reilu työntö takamukseen ja kertoa, miksi heidän pitäisi valita juuri sinun tapahtumasi. Voit käyttää hyödyksi suosituksia, tekstigrafiikkaa, ihmisten välistä kanssakäymistä ja tietysti hyvää fiilistä. Inspiroi, älä selitä. Hyvä esimerkki on Slushin pääsponsorille tekemämme tapahtumavideo:

Muistuta


Tehokkain tapa saada tapahtumallesi enemmän asiakkaita on suositukset. Mikä olisikaan parempi syy tulla seuraavalla kerralla mukaan, jos kaverisi hehkuttaa sinulle tapahtumaa ja sanoo, että ensi kerralla sinun täytyy tulla mukaan. Aftermoviet tuovat upeat muistot takaisin kävijöiden mieliin ja saavat uudet asiakkaat kiinnostumaan tapahtumasta.


Tomorrowlandin kaltaiset megafestarit tai Slush eivät olisi niin isoja ja suosittuja tapahtumia ilman tyylikkäitä videoita, joita ihmiset jakavat toisilleen. Hetkessä voi syntyä FOMO-ilmiö, jolloin ihmiset eivät missään nimessä halua jäädä pois seuraavasta tapahtumasta.


Mitä me tarjoamme?

✅ Kokonaisvaltainen projektin suunnittelu ja toteutus alusta loppuun.

✅ Video valmis tarvittaessa 6h kuluessa tapahtuman alkamisesta ✅ Kaikki tarvittavat musiikkilisenssit kaikkiin kanaviin kuuluvat projektiin.  ✅ Vapaa sitoumuksista. Ei pakollisia useiden videoiden diilejä & maksuton tarjouspyyntö projektille.

Entä seuraavaksi?

📩 Ota yhteyttä. Kerro meille mitä tarvitset, me kerromme miten voimme auttaa.


+358 451364310

Made in HEL Video Productions

 

tapahtumavideo, tapahtumavideo helsinki, tapahtumavideo hinta, tapahtumavideo vantaa, tapahtumavideo espoo, tapahtuma video, aftermovie, aftermovie 2020, aftermovie 2019, aftermovie 2021

Comments


bottom of page