top of page
  • Writer's pictureJuuso Viitanen

Näin Tavoitat Laajemman Yleisön VideoillasiKäytitpä videota mainontaan, brändäykseen tai koulutustarkoituksiin, videolla on voima hurmata, kouluttaa ja sitouttaa. Pelkkä videon luominen ei enää riitä. Jos haluat todella tavoittaa videollasi laajemman yleisön ja vaikuttaa heihin, on tärkeää, että videot on helppo jakaa ja että ne ovat kaikkien niiden saatavilla, jotka saattavat olla kiinnostuneita viestistäsi.


Tässä blogikirjoituksessa tarkastelemme, miten tärkeää on tehdä videoistasi helppokäyttöisiä ja jaettavia, ja annamme käytännön vinkkejä laajemman yleisön tavoittamiseen. Nämä strategiat auttavat sinua maksimoimaan videosisältösi vaikutuksen, alkaen videoidesi optimoinnista eri alustoille ja sisällyttämällä niihin toimintakutsuja, jotka kannustavat sitoutumiseen ja jakamiseen.


Seuraavassa on viisi vinkkiä, joiden avulla tavoitat videoillasi enemmän ihmisiä ja pidät heidät pidempään videon parissa:


1. Optimoi videosi eri alustoille

Eri sosiaalisen median alustoilla on erilaiset suositellut mitat ja kuvasuhteet videoille. Varmista, että videosi on optimoitu niille alustoille, joilla aiot jakaa niitä.


Esimerkiksi tämä Made in HEL videotuotannon rekryvideo tehtiin tarkoituksella suoraan Instagram-jakelua varten:2. Lisää kuvatekstejä ja tekstityksiä

Kaikilla videosi katsojilla ei ole ääntä päällä, joten kuvatekstien ja tekstityksen lisääminen on tärkeää, jotta videosi ovat laajemman yleisön saatavilla. Tekstitys puhutulle äänelle sekä mahdolliset kuvatekstit antamaan painoarvoa haluamillesi asioille, kuten vaikkapa mainostetun tuotteet ominaisuudet.


3. Optimoi video hakua varten

Käytä videon otsikossa, kuvauksessa ja tunnisteissa tärkeitä ja osuvia avainsanoja ja lauseita, jotta videot löytyvät paremmin hakutuloksissa. Näin tavoitat laajemman yleisön ja ihmisten on helpompi löytää sisältösi. LUE LISÄÄ AIHEESTA


4. Jaa videosi useilla alustoilla

Älä rajoitu vain yhteen alustaan. Jaa videoitasi useilla alustoilla, kuten sosiaalisessa mediassa, verkkosivustollasi ja muissa asiaankuuluvissa kanavissa, jotta tavoitat mahdollisimman monta ihmistä.


5. Kannusta sitoutumiseen ja jakamiseen

Harkitse sellaisten toimintakutsujen (call-to-action) sisällyttämistä, jotka kannustavat yleisöäsi sitoutumaan sisältöösi ja jakamaan sitä. Tämä voi olla niinkin yksinkertaista kuin pyytää katsojia tykkäämään, kommentoimaan tai jakamaan videosi tai tarjota palkkio videon jakamisesta muille. Kun teet videoidesi jakamisesta helppoa ja kannustavaa, voit tavoittaa laajemman yleisön ja maksimoida sisältösi vaikutuksen.Näiden strategioiden avulla voit viedä valmistuneen videosi seuraavalle tasolle ja tavoittaa laajemman yleisön. Halusitpa sitten lisätä brändin tunnettuutta, kouluttaa yleisöäsi tai mainostaa tuotteitasi ja palveluitasi, nämä vinkit auttavat sinua viestimään viestisi tehokkaasti ja saavuttamaan markkinointitavoitteesi.


Kun käytössäsi on oikeat strategiat, voit tavoittaa enemmän ihmisiä ja saada aikaan pysyvän vaikutuksen videosisällölläsi.


Autamme sinua videotuotannon kaikissa vaiheissa ja tarjoamme täydellisen avaimet käteen -ratkaisun. Ammattitaitoomme luottaa jo >100 kotimaista ja kansainvälistä yritystä☎️ Ota yhteyttä. Toteutamme tuloksellisia videoita kaikenlaisiin ja kaikenkokoisiin tarpeisiin.


📩 juuso@madeinhel.com


📞 +358 451364310


Commentaires


bottom of page