top of page
  • Writer's pictureJuuso Viitanen

Kuvausseinät – Tapahtumien KohokohtaTapahtumien visuaalinen helmi

Tapahtumien suunnittelu vaatii harkittuja yksityiskohtia, jotka tekevät tilaisuudesta ikimuistoisen. Yksi vaikuttava elementti on kuvausseinä. Kuvausseinät eivät ole vain koristeellisia taustaelementtejä, vaan ne voivat olla tapahtuman todellinen kohokohta.


Kuvausseinien taika piilee niiden monipuolisuudessa ja mahdollisuudessa räätälöidä ne tapahtuman teemaan tai yrityksen brändiin sopiviksi ja tätä kautta valjastaa myös kävijät sanansaattajiksi someen jaettavien kuvien kautta.


Tyylikäs kuvausseinä toimii näin myös tapahtuman markkinointivälineenä. Kävijöiden jakamat kuvat sosiaalisessa mediassa toimivat kuin tapahtuman mainoskampanja, joka leviää heti tapahtuman alettua. Tämä ei ainoastaan lisää tapahtuman näkyvyyttä, vaan luo myös yhteyden osallistujiin, jotka jakavat yhteisen kokemuksen.


Kuvausseinät eivät ole vain tapahtumien suurissa saleissa tai juhlissa käytettäviä ylellisiä lisäyksiä. Ne voivat olla yhtä vaikuttavia myös pienemmissä tilaisuuksissa, kuten yritystapahtumissa tai yksityisjuhlissa. Niiden avulla voi luoda tunnelmaa ja tuoda esiin tapahtuman ainutlaatuisuuden.


Perinteinen Kuvausseinä

Perinteisin tyyli käyttää kuvausseinää tapahtumissa on tietysti ottaa kaikista halukkaista kuvat seinän edessä. Tämän gallerian kuvat on otettu urheilusalin avajaisista:


Kuvausseinästä suoraan lehden kanteen

Älä kuitenkaan unohda, että kuvausseiniä voi käyttää myös paljon monipuolisemmin tapahtumien markkinoinnissa ja kävijöiden viihdyttämisessä.


Yksi hauska esimerkki on K-Team päiviltä Helsingin messukeskuksesta, jossa olimme kahden hengen tiimillä kuvaamassa kaikille halukkaille kuvausseinäkuvia.


Tällä kertaa mausteena oli se, että editoimme heti paikan päällä otetut kuvat valmiiksi toteutettuun K-kauppojen oman kehittyvä kauppa -lehden kansikuviksi. Editoimme paikan päällä otetut kuvat suoraan K-kauppojen oman "Kehittyvä Kauppa" -lehden kannen näköiseksi.


Yksi tiimiläisistämme nappasi kuvat kävijöistä, kun taas toinen meistä loihti niistä näyttäviä kansikuvia saman tien. Kävijät saivat omat personoidut kuvansa käyttöönsä messupäivän aikana, mikä teki somepresenssistä entistäkin tehokkaamman.


Oman kasvonsa näkeminen työpaikan lehden kannessa ei ole vain mukava muisto, vaan se tekee tapahtumasta unohtumattoman kaikille osallistujille. Kuvausseinä ei siis pelkästään tallenna hetkiä, vaan se tekee niistä tarinoita, jotka jäävät elämään – ja someen.Onko sinulla kysyttävää valokuvauksista tai videotuotannoista?

Autamme sinua prosessin kaikissa vaiheissa ja tarjoamme täydellisen avaimet käteen -ratkaisun. Ammattitaitoomme luottaa jo yli 100 kotimaista ja kansainvälistä yritystä.

☎️ Ota yhteyttä. Toteutamme tuloksellisia valokuvia sekä videoita kaikenlaisiin ja kaikenkokoisiin tarpeisiin.📞 +358 451364310made in hel videotuotanto logo
Made in HEL


Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page