top of page
  • Writer's pictureJuuso Viitanen

Kuinka tehdään onnistunut tapahtumavideo? Katso behind the scenes -video

Made in HEL kuvasi Educa 2020 -messujen tapahtumavideoita yhdessä Soldeman Oy:n kanssa. Jan Suominen seurasi meitä, kun kuvasimme kahdesta eri messusta samanaikaisesti tapahtumavideot messukeskuksen käyttöön:


Esimerkin kaltaisten tapahtumavideoiden tekoon menee yleensä noin kuusi tuntia. Aloitamme kuvaukset aamulla, kun ovet aukeavat ja valmis video on asiakkaan käytössä jo heti iltapäivästä.


Monesti riittää myös, että paikalle saapuu vain yhden hengen tiimi, jolloin sinä säästät huomattavasti kustannuksissa, mutta saat kuitenkin upean tapahtumavideon ketterästi ja budjettia säästäen käyttöösi.


Lopullinen asiakkaan käyttöön mennyt Made in HEL:in kuvaama ja editoima tapahtumavideo näyttää tältä:Olemme kuvanneet kymmenien tuhansien ihmisten festareille, messuilla, urheilutapahtumissa sekä yksityisissä juhlissa Suomessa ja ympäri maailmaa.


Ammattimainen videosisältö antaa tukea tapahtumanaikaiseen sosiaaliseen myyntiin ja somemarkkinointiin sekä tarjoaa markkinoinnin materiaalia myös tulevia tapahtumia varten.


Tapahtumavideon tilaaminen on edullisempaa kuin ajattelet ja tehokkaampaa kuin uskot. Made in HEL on täyden palvelun tapahtumavideoiden tuottaja, joten voit huoletta keskittyä tapahtumaasi ja jättää videot meidän huoleksemme.


Mitä me tarjoamme? ✅ Kokonaisvaltainen projektin suunnittelu ja toteutus alusta loppuun. ✅ Video valmis tarvittaessa 6h kuluessa tapahtuman alkamisesta ✅ Kaikki tarvittavat musiikkilisenssit kaikkiin kanaviin kuuluvat projektiin.  ✅ Vapaa sitoumuksista. Ei pakollisia useiden videoiden diilejä & maksuton tarjouspyyntö projektille. Entä seuraavaksi? 🎬 Tsekkaa hinnasto sekä lisää esimerkkejä tekemistämme tapahtumavideoista 📩 Ota yhteyttä. Kerro meille mitä tarvitset, me kerromme miten voimme auttaa. juuso@madeinhel.com +358 451364310 Made in HEL Video Productions videomainos, mainosvideo, mainosvideo hinta, mainosvideo helsinki, mainosvideo vantaa, mainosvideo espoo, yritysvideo hinta, yritysvideo helsinki, yritysvideo vantaa, yritysvideo espoo, videomarkkinointi 2020, tapahtumavideo, tapahtumavideo hinta, tapahtumavideo helsinki, tapahtumavideo espoo, tapahtumavideo vantaa, videokuvaaja, videokuvaaja helsinki, videotuotanto helsinki, videotuotanto hinta.
bottom of page