top of page
  • Writer's pictureJuuso Viitanen

Älä missaa asuntovideoiden hyötyjä myynnissä ja vuokrauksessa


Video on epäilemättä tehokkain väline, jota kiinteistönvälittäjät voivat käyttää markkinoinnissa saadakseen lisää potentiaalisia asiakkaita ja lisätäkseen myyntiä. Vaikka videoilla on paljon etuja - tässä on mielestäni kolme tärkeintä.


1. Käytännöllisyys asiakkaalle ja sinulle

Oikein tehty video voi välittää tunteita, joita on vaikea saavuttaa pelkillä valokuvilla. Se tunne on myös lopulta se tärkein asia, joka ratkaisee ostopäätöksen.


Esimerkkivideossa käytimme asunnon pohjapiirrosta katsojan apuna hahmottamaan mitä huonetta kuvataan milloinkin.


2. Näkyvyys

Videot voivat olla erinomainen tapa maksimoida verkkonäkyvyytesi erittäin kilpailluilla markkinoilla.

Videot voidaan lisätä helposti verkkosivustoihisi ja sosiaalisen median alustoihin, kiinteistöyrityksesi voi tavoittaa kaikki mahdolliset asiakkaat mahdollisimman nopeasti ja kätevästi.


Kaiken lisäksi videot ovat asiakkaille kaikkein mieluisin tapa saada lisätietoa uusista palveluista ja tuotteista:


Kun kuluttajilta kysyttiin, miten he haluaisivat parhaiten oppia tuotteesta tai palvelusta, 73 prosenttia vastasi katsovansa mieluiten lyhyen videon. Tähän verrattuna 11 prosenttia lukisi mieluummin tekstipohjaisen artikkelin.


3. Video on kustannustehokas

M2-kotien kanssa tehtyjen videoiden tavoitteena oli tehdä pitkäikäiset videot, joita voidaan käyttää vuosien ajan aina kun talossa tapahtuu muuttoja ja asunto vapautuu markkinoille.


Kustannustehokkuuta lisää vielä se, mikäli samalla kerralla kuvataan sekä asuntovideot että asuntovalokuvat. Tarjoamme kaiken kattavat asuntokuvaukset.Made in HEL käyttää asuntovideoiden kuvauksissa automaattista liikkeenohjausta ja joku voisi puhua robottikädestä. Tällä saadaan maksimaalisen tasaista videokuvaa ja eliminoidaan pienimmätkin ihmiskäden tärinät.Kiinteistökuvaus on monipuolinen markkinoinnin apuväline

Kiinteistökuvaus on myös muutakin kuin asuntoja. Esimerkkinä Kaapelitehtaan messurakennelma SHE Conference 2022 -messuilta. Messujen pääsponsori Tietoevry halusi taltioida kuinka heidän messupiste oli esillä tapahtumassa.


Kuvissa haettiin monipuolisuutta; laajoja kuvia, lähikuvia, kuvia ilman ihmisiä sekä ihmisten kera. Tyylikkäiden kuvien toteutus oli helppoa upean rakennelman kanssa.
Onko sinulla kysyttävää asuntokuvauksista?


Autamme sinua prosessin kaikissa vaiheissa ja tarjoamme täydellisen avaimet käteen -ratkaisun. Ammattitaitoomme luottaa jo >100 kotimaista ja kansainvälistä yritystä☎️ Ota yhteyttä. Toteutamme tuloksellisia videoita kaikenlaisiin ja kaikenkokoisiin tarpeisiin.


📩 juuso@madeinhel.com


📞 +358 451364310


Comments


bottom of page